Beinn an Tuirc - Kintyre Gin

399,00 DKK 499,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Beinn an Tuirc er et skotsk destilleri, som går meget op i bæredygtighed. For hver kasse gin, der bliver solgt, bliver der plantet et træ på ejendommen. 

Model/varenr.: 110-170-35

Beinn an Tuirc - Kintyre Gin Botanical 43 % alk. - 70 cl. 

Kintyre Gin er produceret på ikke mindre end 12 forskellige urter. Klassiske urter som enebær, men også andre meget specielle urter er med. Høsten foregår på den mest bæredygtige metode. 

Ginen er super lækker med massere af frugtrige aromaer. Masser citron og appelsin. Den er meget blød i smagen og rundes blød af. 

Beinn an Tuirc destillery er beliggende ved Torrisdale Castle på Kintyre øen udfor Skotlands vestkyst. De besidder ca. 1200 hektar med marker, skove og bakker med udsigt over havet. Hele produktionen er bæredygtigt og en andel af overskuddet går til lokale gode formal på Kintyre. Destilleriet henter vand fra en lille lokal kilde som springer ud fra Kintyres højeste punkt. 

Hele produktionen er opbygget så bæredygtigt som det overhovedet kan gøres, og for hver kasse der sælges plantes der et træ på ejendommen. Endvidere doneres en andel af destilleriets overskud til gode lokale formål på Kintyre.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk