Frederiksberg Gin - London Dry Gin 44% alk.

299,00 DKK

Destilleriet ligger under Frederiksberg Rådhus og ejes i dag af Henrik Hammer som også er kendt for hans Geranium Gin.

Model/varenr.: 110-170-46

Frederiksberg Gin - London Dry Gin 44% alk. 50 cl.

Ginen destilleres med 7 botanicals, enebær, en håndfuld friske lavendelblomster fra Landbrughøjskolens Have, agern fra Frederiksberg Have, skrællen fra pink grapefrugt, vild kvanrod, korianderfrø og lakridsrod, og fremstilles på en 50 liter pot still. Den færdige gin holder 44% i alkoholstyrke.

Henrik Hammer har efterhånden en del gin på samvittigheden, han står bag ginikonet og nyklassikeren Geranium London Dry Gin, der nok var en af de aller første danske premium ginner.

Henrik var en af de første til at nytænke brugen af botanicals, fx. ved at kombinere geranium blomst med klassiske smagsgivere og i denne Frederiksberg Gin er det “magiske” touch agern fra Frederiksberg have der både skaber en helt unik gin og en tæt forbindelse til byen.

Henrik Hammer er en god ved af Kokkens Vinhus, og vi har ført hans flotte produkter i en lang årrække med stor succes, grundet den kvalitet man altid er sikret via Henriks produkter. Det var derfor en stor begivenhed for os i Kokkens Vinhus da vi fik lov til som de første i danmark at frigive denne meget unikke gin på dansk jord, og den har velfortjent været en kæmpe succes lige siden

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk