Sir Edmond Vanilje Gin 40 % alk. 70 cl.

549,00 DKK 599,00 DKK (spar 50,00 DKK)

At skabe en afbalanceret gin kræver en stor indsats. En utrolig spændende gin direkte fra Holland. Rejsen starter med udvælgelsen af de fine råvarer, og dette er Sir Edmond ginen et pragt eksemplar på. Råvarerene er omhyggeligt udvalgt for at skabe en unik og delikat gin. Med vores kærlighed til vanilje kunne Sir Edmond Gin ikke gøre andet end at komme på hylden. En glat og harmonisk gin og vigtigst af alt anderledes. Det er et løbende eventyr uden grænser eller ende.

Model/varenr.: 110-170-45

 

Herman Jansen er et familieejede destilleri, der ligger i Schiedam, Holland, og har produceret spiritus siden 1777.

I over syv generationer dedikerede familien deres liv til at bygge en forretning baseret på ærlighed og kvalitet. Det hollandske Jenever-destilleri har fra da af udviklet sig til et globalt firma, der tilbyder et bredt og moderne udvalg af spiritus over hele verden.

Under ledelse af master destilleriet danner to produktudviklere og tre drikkerproducenter produktionsteamet med over hundrede års erfaring. Deres hårde arbejde gør Herman Jansen til en international spiller.

Dedikeret håndværk, kombineret med sund viden og deres åbne tilgang til samarbejder, fik dem verdens berømmelse i destillering og gav dem den ærefulde Distillery of the Year award og den prestigefyldte klassificering af World Class Distillery i 2012 og 2016.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk