Golan Heights Winery "Gamla" - Cabernet Sauvignon

139,95 DKK

Gamla er en serie af vine fra vineriet Golan Heights Winery, som er beliggende i Galiæa-området i Golan Højderne. Denne serie består i forskellige røde og hvide vine lavet på druer af international klang. Det er en serie af vine som får 8-12 måneder på franske fade. 

Model/varenr.: 1000-600-50-1

 Golan Heights Winery "Gamla" - Cabernet Sauvignon 2019

* Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin ved The International Wine and Spirit Competition. 
* Bedste israelske winery i Wine Report 2008" af Tom Stevenson.
* Verdens bedste vinproducent ved Vinitaly 2011

Vinen er produceret på 100 % Cabernet Sauvignon, som kommer fra Galilæa området . Fermentering og gæring foregår på ståltanke, mens lagringen foregår på franske barriques. 

Vinen har en flot rødlig farve. Duften er intens med friske bær, koncenteret frugt og et godt fadpræg. Vanilje, urter, minth, tobak og kirsebær. Smagen følger med, kirsebær, hindbær og brombær er frugten, mens fadets noter af vanilje, tobak og krydderier af mynte, peber og skovbund. Vinen har en fantastisk fylde og kraft. Vinen er velegnet til rødt kød, vildt, svampe eller modne oste. Vinen kan drikkes nu, men kan også sagens henlægge denne vin i 5-10 år endnu. Bør nydes ved 12 grader.  

Golan Heights Winery blev etableret i 1983 og er beliggende i en lille by Katzrin, som er placeret højt oppe i Golan højderne. Personerne bag projektet kommer fra vidt forskellige lande og regioner, og har det tilfælles, at det terroir er perfekt til vinproduktion. De kombinerer gerne gamle og traditionelle metoder med nye og moderne filosofier. Vinen har høstet rigtig mange medaljer og præmier

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk