Golan Heights Winery "Yarden" - Pinot Noir

249,95 DKK

Yarden Pinot Noir har et kæmpe potentiale, og har ved flere lejligheder vist sig at kunne drille selv de aller bedste Bourgogne producenter. Vinen har et helt unikt krydret præg, som kan lede tankerne på Pinot Noir fra Cote de Nuits i Bourgogne. Vellavet vin! 

Model/varenr.: 1000-600-50-4

Golan Heights Winery "Yarden" - Pinot Noir 2020

Vinen er produceret på 100 % Pinot Noir og betragtes af mange som topvinen fra Golan Heights Winery, da det er vinen som huset er kendt for. Vinen lagrer 16 måneder på franske små fade, hvoraf 70 % af dem er spritnye, hvorfor denne vin virkelig er intens og strukturet i stilen. Farven er rød med en tydelig violet nuance. Duften er delikat med kirsebær, chokolade og vanilje, let røget smag med en masse friske bær, lidt terroir, som skovbær og mås blander sig også i smagen. Lang fed cremet eftersmag med en masse milde tanniner. 

Vinen er velegnet til laks, andebryst, lam eller til modne oste. Skal serveres ved 12-14 grader og gerne i store Bourgogne glas. Vinen kan henlægges i 5-10 år efter frigivelsen, men kan sagens drikkes i samme øjeblik - Og gerne i store mundfulde. 

Prøv også Yarden Chardonnay

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk