Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

At der produceres vin i Golan er måske nyt for mange. Men som andre steder i verden, kunne de europæiske indvandrere ikke undvære deres vin. Der begyndte derfor, i slutningen af 1800-tallet en lille produktion af vin, mest til hjemmebrug. Som befolkningen steg, øgedes produktionen og kvaliteten. Der produceres ca. 35 mio. flasker årligt, fra fem hovedområder. Det største vinhus sidder på 60% af produktionen, mens de mindre producenter til gengæld roses for at holde et højere kvalitetsniveau. Israel er præget af et stabilt klima og årgangene svinger derfor ikke så meget.      

 

Sorter resultater:

Vinen bærer præg af de nye og brugte franske egetræsfade, som vinen har ligget på. Dette giver en flot ristet smag, som ikke overdøver de dejlige frugtsmage.

149,95 DKK
En ren Chardonnay, der har nydt godt af det omskiftelige klima i Golanhøjderne. Her er varmt om dagen og koldt om natten. Det giver en god balance i vinen, som blindt vil kunne gå som værende en god fransk Chardonnay. Her er også brugt franske fade, som sammen med intens citrus, blomster, æbler og ananas leder tankerne mod vinmarker i Europa.
139,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences