POWERS Irsk Whisky - Gold Label 70 cl. - 43,2 % alk.

339,00 DKK 359,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Irsk whisky med honning og et let krydet præg. Whiskyen er destilleret 3 gange på pot stills. Det resulterer i at kun det reneste og fineste i destillatet forbliver. Gold label bliver lagret på amerikanske fade. Næsen bærer præg af hvid peber, olie samt modne æbler. Smagen kommer med mere grøn peber, nødder og tørret frugter. Smagen slutter blødt og afrundet med en let krydring.

Model/varenr.: 995 2375

POWERS Irsk Whisky - Gold Label 70 cl. - 43,2 % alk.


**Irsk whisky med horning og let krydet præg**

Whiskyen er destilleret 3 gange på pot stills. Det resultere i at kun det reneste og fineste i destillatet forbliver. Gold label bliver lagret på amerikanske fade.

Næsen bærer præg af hvid peber, olie samt modne æbler. Smagen kommer med mere grøn peber, nødder og tørret frugter. Smagen slutter blødt og afrundet med en let kryding.

 

Powers blev oprindeligt produceret på John’s Lane destilleriet i Dublin. Ved dannelsen af Irish Distillers i 1966 blev produktionen af flyttet til det nye Midleton destilleri i Cork. Det samme sket med The Old Jameson Distillery i Bow Street, som ligeledes over nat blev flyttet til Cork. Ja – faktisk skal udtrykket ”over natten” tages helt bogstaveligt, da de selvsamme destilleri arbejde lukke i Dublin om aftenen og startede en ny produktion op i Cork mere end 200 kilometer mod syd, den næste morgen.
 
PURE POT STILL IRISH WHISKEY er en whiskystilart som er særegen for- og kun fremstilles i Irland. Whiskeyen destilleres traditionelt i kobber pot stills og langt hen af vejen minder det meste af fremstillingsprocessen om den vi kender fra Skotland.


For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk