Populær

Ca dei Maghi - Amarone DOCG

324,95 DKK

Paolo hos Ca dei Maghi eksperimenterer rigtig meget med sine druer, hvorfor han benytter sig af forskellige opbindinger, fermenteringsmetoder osv. Fantastiske tilbud på hans vine. 

Model/varenr.: 1000-600-60-50-10-9

Ca dei Maghi - Amarone DOCG 2015

Denne vin er lavet på næsten lige dele mellem Corvina, Corvione, Rondinella og Molinara. Druerne høstet i hånden og kommer fra vinmarker i Fumane, hvor stokkene er over 50 år gamle. Disse stokke er opbundet i Pergola. Druerne høstes i midten af oktober og selekteres grundigt inden de rammer vineriet. Tørringen finder sted fra høstdato til slut januar/start februar. Vinen lagrer i 5 år på slavonske fade, som er traditionelle i området Veneto. 

Vinen er velsmagende og intens. Den har masser af power og fylde, men med en fantastisk elegance og renhed, som ikke findes i andre Amaroner i denne prisklasse. Mørke modne kirsebær, lakrids og solbær. Meget lang eftersmag, hvor den 16% % tunge alkohol varmer munden. 

Prøv at servere denne flaske til en stor bøf, ostebordet eller som et godt glas efter maden. Bør drikkes ved 14-16 grader. 
 
Se også Ca dei Maghi Blend

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk