Domaine Ruffinato - L'Infante Rouge

249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Christian Ruffinatto som er ejeren af Domaine Ruffinatto i Luberon, forsøger at skabe så powerfulde vine, der med stor power kan henlægges i mange år. Vinen formår at konkurrere med selv de største Rhone vine. 

Domaine Ruffinato - L'Infante Rouge 2015

Domaine Ruffinatto er ejet og etableret af Christian Ruffnatto. Vingården er beliggende i Luberon i Frankrig. Christian råder over 6,5 ha. hvor stokkene er mellem 45-80 år gamle. Hvorfor druematerialet er utrolig koncentreret. Druerne høstes naturligvis manuelt og presset efter gamle metoder, hvor man træder druerne med fødderne, typisk en proces der samler hele familien. Christian Ruffinatto produceret denne vin for første gang i 2002, som en hyldest til sin datters fødsel. Vinen blev så stor en succes, at vinen fortsatte. 

Vinen er baseret på 40 % Grenache, 30 % Syrah, 15 % Counoise, 9 % Carignan og 6 % Mourvedre. Vinen lagres 12 måneder på franske barriques. Druerne kommer fra marker, der er certificeret økologiske. Vinen har en flot lilla farve. Duften er præget af mørke bær som brombær og solbær. Smagen er fed og vremet, en masse krydderier som hvid peber, timian, vanilje og violer. Smagen er en tanninholdig stil med masser af liv. Frugten er i fuld balance med fadets noter af chokolade og lakrids. Powerfuld vin der kan ligge i kælderen i 10 år endnu. 

Servere denne vin tll grillet kød, kalv eller and. Prøv også vinen til ostebordet. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk