-22%

L.A Cetto Private Reserve - Nebbiolo

139,00 DKK 179,00 DKK (spar 40,00 DKK)

L.A. Cetto overrasker de fleste - mange gange har disse vine været smidt ind i smagninger, hvor vinene har været serveret blindt. Og resultatet har været overvældende. Mange positive beskrivelser, som leder tankerne hen på europæiske vine, grundet den struktur og renhed, der er i vinene. 

Model/varenr.: 1000-600-90-3

L.A Cetto Private Reserve - Nebbiolo 2015

 Guldmedalje af Selections Mondiael Des Vins
 Sølvmedalje af Tasters Guild 2013
 af Den Korte Avis.dk
 "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014

L.A. Cetto formår at skabe kvalitetsvine til gode priser, som interessere selv den største vinnørd. Denne Nebbiolo ligger 16 måneder på fade, hvoraf 60 % af dem, er sprit nye. Efterfadlagringen flasker man vinen og lagrer den ydermere 2 år på flasken, for at vinen skal være drikkevenlig ved frigivelse. Vinen har en rubinrød farve og duften er intens og spændende. Aromaer af røde frugter, blommer, roser og vanilje. Smagen er afbalanceret og afrundet. God intensitet og fylde. Vinen opleves tør og giver munden mulighed for at løbe i vand. Skovbær, jord og lakrids noter kommer frem i eftersmagen. Vinen er den perfekte ledsager til grillet kød, lam eller stærke oste. Bør nydes ved 16-18 grader. 

For mange mennesker er Mexico et nyt vinland - Dog fortæller historien noget andet. For helt nybegynder er de altså ikke. I 1525 valgte den spanske guvanør af Mexico, at der skulle plantes stokke i denne koloni. Denne beslutning blev så stor en succes i Mexico, at Kongen af Spanien valgte at lave lovgivning om, at det var forbudt at lave nyplantning af vinstokke, da man i Spanien frygtede, at Mexico skulle blive selvforsynende med vin. Denne lovgivning forblev i mere end 150 år og skabte store problemer for Mexico's indtjeningsevner. 

Nogle af Amerika's ældeste vingården er beliggene i Mexico, og specielt området Baja California, som ligger i ren forlængelse af det amerikanske Californien. Her finder vi også producenten L. A. Cetto, som blev etableret i 1926 af italienske immigranter. Navnet på frontfiguren fra dengang, var Angelo Cetto. I dag er det 3.generation, der driver det prestigefyldte vineri, som i dag bliver betegnet som et af de største og bedste i Mexico. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk