François Secondé - Sillery Grand Cru Champagne 2015 12% alk.

599,95 DKK

Mild og dejligt afrundet årgangschampagne. Den har en flot lysegul farve og frigiver nogle intenst bobler som danner en fin perlerække fra bunden af glasset. I næsen er der noter af akacie, kaprifolium og kandiseret frugt. Den har en elegant smag af blomster, krydderier og citrus. En meget flot afbalanceret og harmonisk champagne.

Model/varenr.: 1000-300-20-4

François Secondé - Sillery Grand Cru Champagne 2015 12% alk. 75 cl. 

Druerne til denne Blanc de Blancs årgangschampagne er alle høstet fra samme mark i Sillery, hvor vinstokkene har en gennemsnitsalder på 47 år. Champagnen er delvist lagret i ståltanke og delvist i trætønder. Der er foretaget malolactisk fermentering i ståltanke, men champagnen er ikke filtreret. Lagering i kælderen i minimum 36 måneder.

Champagne François Secondé er den eneste “Recoltant Manipulant” i Sillery; altså den eneste uafhængige producent i Sillery, der producerer champagne af druer høstet fra egne marker. De øvrige marker er opkøbt af større brands eller ejerne er gået sammen i cooperativer. Desuden er François Séconde den eneste, der producerer ren Sillery-champagne.
François Séconde ejer 5,5ha beliggende i Sillery, Mailly-Champagne, Verzenay og Puisieulx. Sillery er en af de byer i Champagne, der historisk har været blandt de først anerkendte for at producere gode vine.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk