Clos Henri - Pinot Noir

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Clos Henri har en stor plads i hjertet hos mange Bourgogne-nørder, grunden vinens renhed og elegance. Terroiret i Marlborough er oplagt til Pinot Noir. Jordbunden er præget af kalk, som er perfekt for den røde drue Pinot Noir. 

Model/varenr.: 1000-600-100-2

Clos Henri - Pinot Noir Marlborough 2015

Clos Henri leder med det samme tankerne hen på franske vingårde og måske endda mere til Bourgogne i Frankrig, hvor brugen af "Clos" betyder, at marken er indhegnet, og derved et specifikt og begrænset areal, som gør druerne derfra specielle. Familien Bourgeois, som stammer fra netop Bourgogne har taget denne ægthed og filosofi med til New Zealand og mere specifikt Wairau Valley i Marlborough. Den franske tradition med høj beplantningstæthed har de taget med sig til New Zealand. Resultatet af disse gamle og europæiske metoder er, at stokkene kæmper om al næring i jordbunden, hvilket giver færre druer, men langt mere koncentreret druesaft. 

Clos Henri er ydermere økologisk certificeret og ønsker senere hen at lade sin produktion blive biodynamisk, men der mangler de nogle metoder, som de bliver nød til at arbejde med i noget tid før de tager skridtet. 

Servere denne vin til fjerkær, kalv eller laks. Servere vinen køligere, gerne ved 12 grader og ved den temperatur, kan vinen også bruges som aperitif eller velkomst. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk