Weingut Geyerhof - Riesling Sprinzenberg ØKO

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Weingut Geyerhof er en producent fra Østrig som ikke får på kompromis med kvalitet og filosofier. Vinene er knivsparke og rene med en høj mineralitet. 

Model/varenr.: 1000-200-23
Weingut Geyerhof - Riesling Sprinzenberg ØKO 2015
 
Klimaet omkring marken Sprinzenberg er godt. Stor temperaturforskel mellem dag og nat, giver en lang vækstsæson. Druerne er sunde, hvilket giver meget friske og syreholdige druer. Den mest elegante og slanke vin fra Geyerhof. Skøn sprød Riesling med mineralitet og renhed. Sprinzenberg er beliggende nær Oberfucha, hvor jordbunden er præget af granit. Druerne høstes i hånden og selekteres grundigt inden vinifikation. 
 
Denne vin er som sagt lavet på 100 % Riesling fra marken Sprinzenberg nær Oberfucha. Vinen har en stor præcision, som er genkendeligt ved alle Geyerhof's vine. Friskhed og renhed kombineret med modne frugter som pærer, abrikos og horning. Vinen smager virkelig af druernes terroir, vinen er altså tro mod sit område. Blomster og urter dukker op. Modenhed samtidig med fede frugter. 
Denne vin er ikke blot velegnet som aperitif, men også god til skaldyr, fisk eller fjerkræ. Prøv den også til asiatiske retter, hvor der er ldit chili i. Bør serveres ved 10-13 grader. 
 
Se også Geyerhof's Hoher Rain 
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk