Cortes de Cima - Courela

89,00 DKK 129,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Cortes de Cima er godt repræsenteret i Danmark. Mange af deres produkter ses i Danmark, da det rammer den danske stil lige i øjet. Frugtrige og sødmefulde vine, der kan drikkes med det samme og uden nogen mad til. Skøn vin. 

Cortes de Cima - Courela Alentejano 2017

Cortes de Cima er en vingård der er ejet af en familie siden 1988. Vingården ligger ved Vidigueira, i Alentejo. Alentejo ligger i midten af trekanten Lissabon, Algarve og Sevilla. Vingården råder over 400 ha. jord, hvoraf 140 ha. bliver brugt til vin, 50 ha. til oliventræer og de resterende hektar er beplantet med forskellige træer. Området er fredet, et vældigt pænt sted at besøge. Druerne vokser på skråninger i 400 meters højde, hvilket giver de mest optimale vækstbetingelser. Mange solskinstimer og kølige briser fra Atlanterhavet. Fantastisk balance i klimaet. Filosofien bag Cortes de Cima er, at producere vine, der er nemme at drikke og så dyrker de genbrug af materialer og bærerdygtighed. 

Vinen her er produceret på mange røde druer, men blandt de mest kendte er Touriga Nacional, Aragonez og syrah. Vinen lagres kort på ståltanken inden den bliver flasket og frigivet. Vinen har en flot ungdommelig rød farve, duften er intens og aromatisk af sprøde umodne røde bær. Jordbær og tranebær. Semi-fyldig vin, som har en tør og sprød eftersmag. Milde tanniner gør vinen kraftig, men de formår stadig at skabe en friskhed i vinen. 

Prøv denne vin til fed fisk, fjerkræ eller pasteretter. 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk