CV Curriculum Vitae - Lemos & van Zeller

599,00 DKK 645,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Druerne til denne vin fodtrædes i gamle lageras, som man ser fra film. De knuste druer hygger sig efterfølgende med mosten inden gæringen starter. En gammel kunstart man har valgt at beholde for traditionens skyld. 

Model/varenr.: 1000-600-110-4

CV Curriculum Vitae - Lemos & van Zeller 2011

Denne vin kommer fra Rio Torto i Portugal, hvor druerne kommer fra en mark hvor stokkene er ekstrem gamle. De kan dateres 80 år tilbage. Vinen er lavet på et vildt blend af røde druer, da man i gamle dage beplantede disse marker med mange forskellige sorter, for at sikrer højt høst udbytte. Det giver i dag mulighed for at producere koncentreret vine med god intensitet. 

Druerne gennemgår en kraftig selektering, hvor kun de bedste druer er gode nok til at lande i lagares, hvor druerne fodtrædes. De knuste druer ligger sammen med mosten indtil gæringen begynder. Hver Parcel vinificeres for sig selv. Efter endt sammenstik lagres vinen i 22 måneder på franske barriques. Hvilket giver vinen en god portion tannin og modenhed. Farven er dyb rød, næsten sort. Duften er kombineret med røde bær og mørke kirsebær. Violer og modne skovbær bærer præg. Smagen er fyldig og virkelig intens. Tætpakket og koncentreret vin, der udstråler storhed og elegance samtidig. Vinen leder tankerne hen på moden Bordeaux. 

Vinen har et kæmpe henlæggelsespotentiale og kan gemmes i 10-20 år endnu. Med 1 times dekantering opnår du milde og bløde tanniner allerede nu. 

Begrænset mængde. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk