Vintage 2012 - Maynard's ORIGINAL TRÆKASSE

249,00 DKK 349,00 DKK (spar 100,00 DKK)

2012-årgangen er en god, robust vintage-årgang, som uden tvivl kommer til at stå lidt i skyggen af den monumentale 2011, men mens man venter på modenheden fra denne årgang, så kan man glæde sig over den umiddelbare drikkeglæde, der er at finde i 2012, selv om det en en ganske tætpakket, intens årgang.

2012-årgangen er en god, robust vintage-årgang, som uden tvivl kommer til at stå lidt i skyggen af den monumentale 2011, men mens man venter på modenheden fra denne årgang, så kan man glæde sig over den umiddelbare drikkeglæde, der er at finde i 2012, selv om det en en ganske tætpakket, intens årgang.
Vinmageren er Álvaro van Zeller, som har begået et smukt drøn af en Vintage Port med aromaer af hyldebær, lakrids, mørk chokolade, mørkristet kaffe og ikke mindst skønne nuancer af viol og skiffer-mineraler. Vinens store fylde og sødme balanceres af en markeret struktur.
Vinen er stort anlagt med massiv frugt og markante tanniner, men alt i skønneste harmoni.
 
Der er både urkraft og et lagringspotentiale i denne Vintage - den fremstår ved frigivelse ung og struktureret men også helstøbt med en indre ro og elegance. Modsat 1960’ernes store årgange, så er moderne Vintage Ports grundet moderne vinifikationsteknikker og langt bedre, renere aguardente meget mere tilnærmelige som ung.
 
Ved korrekt opbevaring vil denne vin ældes mindst 20 år – og med noget større ynde end indehaveren!
Stilton eller slige lagrede blåskimmeloste er vinens naturlige tilbehør, mens portvinsnydere med hang til det store kanonslag som finale også vil sætte pris på den uden mad.. Nydes den ung, så anbefaler vi iltning i 6-24 timer før den serveres ved 16-18°, mens vinen med alderen kan serveres en anelse varmere - efter forsigtig dekantering, da disse ufiltrerede portvine smider betragteligt bundfald over tid.
 
Leveres i 6-stk trækasser.
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk