Vista Alegre - Colheita 2013 White

225,00 DKK

Den sublime elegance og raffinerede kompleksitet i Vista Alegre White Colheita Port 2013 formidler en rejse gennem tid og terroir, en indfødt hyldest til Douro-dalen og dens storslåede vinproduktion. I denne eksklusive 50cl flaske, indfanges essensen af et årtis dedikation, kunsthåndværk og en usvigelig kærlighed til vinfremstilling, alt sammen vævet ind i hver enkelt dråbe.

Model/varenr.: 1000-400-39

Vista Alegre - Colheita 2013 White  75 cl. - 20% alk.

Klassisk gammel hvid Colheita, der er alle pengene værd. Et rigtig flot glas, som man kan dvæle over i en evighed. Og så kan den bruges til så megen forskellig mad. Super!

Denne vin er en fadlagret hvid Colheita, der er drikkeklar, når den er tappet på flaske. Det er en skøn vin, med noter af orange, honning, lette krydderier og tørret frugt. Virkeligt godt glas til prisen! Serveringstemperaturen bør være omkring 10-12 grader. Vinen er et helt perfekt valg til tørret frugt, røget skinke, oliven, oste (selv de stærkeste) samt søde desserter. Det er også et godt glas - helt for sig selv - eksempelvis som afslutning på et godt måltid.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences