-17%

Domaine Christophe Semaska - Condrieu "Lys d'Or"

499,00 DKK 599,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Christophe Semaska er beliggende i St. Cyr sur Le Rhone. Vingården er i højeste niveau og vinene herfra får stor ros og mange flotte point. Dejlige friske Rhone vine. 

Model/varenr.: 1000-200-15-14-4

Domaine Christophe Semaska - Condrieu "Lys d'Or" 2016

Domaine Semaska er beliggende i St. Cyr sur Le Rhone. Vingården besidder en lang historie, hvor de længe har produceret vine. Men i de seneste årtier, har vingården været igennem en stor renovering, hvor vingården er blevet udstyret med det bedste på markedet. Flere jordparceller er også kommet - Så mange flere vine er kommet i deres sortiment. De besidder i dag 12 hektar. 

Condrieu er en meget specie applikation i Frankrig, udover det er Frankrigs mindste, så er vinene lavet på den grønne drue Viognier, som er særlig. Vinene herfra har sit helt eget udtryk, og bliver nemt genkendt i en blindsmagning. 

Denne vin er lavet på 100 % Viognier. Druerne kommer fra et parcel som er perfekt beliggende i sydvest, med god eksponering. Jordbunden er præget af af granit, som er klassisk for området. Høstudbyttet er ca. 37 hl/ha. Druerne høstet naturligvis i hånden og gennemgår en hård selektering, hvor kun de bedste druer bliver brugt. 

Vinen lagrer i 12 måneder på stål og træfade. 

Perfekt ledsager til fjerkræ, fed fisk eller svin. Prøv den evt. til vildt også. Bør drikkes ved 10 grader. 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk