Bernard Burgaud - Cote Rotie

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Domainet besidder sølle 4 ha. hvilket er ingenting. Burgaud's marker er beliggende så stejle steder at al transport og arbejde foregår manuelt. De perfekte stråninger har den perfekte eksponering i forhold til solen. 

Model/varenr.: 1000-600-40-100-23

Bernard Burgaud - Cote Rotie 2013

Bernard Burgaud er beliggende i Cote Rotie i den absolutte nordligste del af Rhone. Druerne er Syrah. Burgaud besidder marker på Le Champin, Leyat, Les Moutonnes, Fonjeant, La Brosse og Cote Blonde. Vinifikationen foregår med afstilket klaser og temperaturstyret gæringskar. Lagringen foregår på franske barriques. Vinen er ufiltreret for at få den optimale aroma. 

Vinen er lavet på 100 % Syrah. Elegant Syrah, og ikke den hårde intense Rhone vin. Vinen er produceret i meget begrænset mængde. Vinen har masser af noter af modne hindbær, mørke frugter og sorte oliven. Smagen er fyldig og floralsk. Blomster, animalsk og urtet. Tanninerner er intense og kraftige, men meget bløde i sin stil. Tilpas syrer som skaber balance i vinen. Vinen leder tankerne hen til Bourgogne, dog med en mere intens karakter. 

Servere vinen til rødt lød eller vildt. Bør nydes ved 16-17 grader og gerne i meget store glas. 

Denne vin er oplagt som gemme-vin. Vinen kan gemmes i mindst 10 år endnu. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk