Olivier Ravoire - Chateauneuf-du-Pape

319,00 DKK 349,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Ravoire er en vingård der køber de bedste druer af avlerne i området. Vinene har fået stor ros og storheden i vinen er ikke til at tage fejl af. Olivier laver store vine, som man simpelthen bare skal prøve. 

Model/varenr.: 1000-600-40-100-1

Olivier Ravoire - Chateauneuf-du-Pape 2017

Vingården Ravoire er beliggende i kernen af Rhone dalen. Olivier som ejer og driver stedet, køber druer fra hele Rhone, hvorfor han både laver Chateauneuf og Crozes Hermitage. Olivier går meget op i traditioner, hvorfor vinene er tro mod det terroir de kommer fra. 

Denne Chateauneuf-du-Pape er lavet på 80% Grenache, 10% Mourvèdre, 10% Syrah. Dette er en temmelig klassisk blend fra området og vinen smager af old school Chateauneuf. Druerne kommer fra en jordbund som bærer præg af kvartsitsten som stammer fra floden i Rhone. Druerne høstes manuelt og selekteres 2 gange, første gang i marken, hvor anden selektering sker ved ankomst ved vineriet. Vinen lagrer 18 måneder på franske fade.

Vinen har en flot dyb rød farve. Duften er delikat. Power, krydderi, tobak, lakrids og modne mørke bær. Smagen er så lang og intens, at man kan sidde med et glas rigtig længe. Vinen bør have 1 time på karaffel inden servering. 

Se også Olivier's Cotes du Rhone

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk