Plantation - Barbados Vintage 2007 Limited Edition 48,8%

649,95 DKK

Plantation Barbados Vintage 2007 Limited Edition kommer fra den uafhængige aftapper Ferrand i Frankrig. Rommen har lagret i både tropisk og kontinentalt klima, og har blot fået 2 g sukker per liter. 

Model/varenr.: 110-200-35

Plantation - Barbados Vintage 2007 Limited Edition 48,8% 70 cl. 

Plantation Barbados Vintage 2007 Limited Edition er en del af Plantation Vintage rom-serien fra den uafhængige aftapper Ferrand i Frankrig. Rommen blev destilleret i 2007 ved WIRD (West Indies Rum Distillery) på Barbados og er en fejring af at WIRD i år fylder 130 år. Rommen er baseret på sukkerrørsmelasse, der har fermenteret i 3 dage, hvorefter den er blevet destilleret både på Pot Still og kolonne.

Ved at udnytte Plantation Rums karakteristiske dobbeltmodningsteknik er rommen blevet tropisk modnet i 2 år på Brighton Beach i Barbados, efterfulgt af en transatlantisk rejse til det sydvestlige Frankrig og hele 14 års modning på franske egetræsfade, som tidligere har indeholdt Ferrand Grande Champagne Cognac. For at fuldende processen har de efterfølgende tilsat blot 2 g sukker per liter rom.

Plantation Barbados Vintage 2007 Limited Edition besidder en dyb og intens duft med krydrede toner af sød kanel og muskatnød, ledsaget af ristede mandler, flamberet banan, citrusskal og blide blomsteragtige noter som kamille og vanilje. Smagen udgør en harmonisk blanding af sødme og syrlighed med tydelige elementer af citrus, vaniljecreme, crème brûlée, kokosnød og en let peberagtig undertone. Den lange eftersmag efterlader indtryk af kokosnød, krydderier, honning, anis, vanilje og hasselnød, hvilket fuldender oplevelsen og skaber en varig og tilfredsstillende smagsoplevelse. 48,7% – 70 cl.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk