Watt Whisky - Single Malt Caol Ila 13Y 55,6% alk.

899,95 DKK

Denne Caol Ila 13 års whisky fra Watt Whisky, er destilleret i 2008 og aftappet ved 55.6% i 2021, ingen brug af kølefiltration, ej heller nogen form for karamel tilsat. Her har vi en lækker 13 års Caol Ila whisky, fra et enkelt Bourbon Hogshead fad som gav 271 flasker, specielt udvalgt til det danske markedet af Mark & Kate. Nyd den røgede Caol Ila 13 års whisky fra Watt Whisky.

Model/varenr.: 110-200-53

Watt Whisky - Single Malt Caol Ila 13Y 55,6% alk. 70 cl. 

Eksklusiv til Danmark. En cremet whisky med aroma af fyrretræsharpiks med blød røg.

Den tidligere General Manager for Wm. Cadenhead’s Mark Watt, og hans kone Kate Watt etablerede i 2020 deres egen virksomhed som privat aftapper, og de bringe nu en masse spændende whiskyaftapninger på markedet. 

Firmaet har hovedkontor i Campbeltown, hvor parret også er bosiddende, og netop derfor har de valgt firmanavnet Campbeltown Whisky Company, men de tapper deres whiskyer under det mere mundrette navn ”Watt Whisky”.

De har begge mange års erfaring i den skotske whiskyindustri. Kate har været ansat hos både Springbank og Glenfarclas, mens Mark jo nærmest er født på et destilleri, nemlig på den nu nedlagte ”Macallan farm” på Macallan-destilleriet grund i Craigellachie. Han har arbejdet for flere virksomheder i industrien, og som nævnt senest som General Manager for Wm. Cadenhead’s i Campbeltown.

Produkterne fra Kate og Mark Watt kan udelukkende købes i ganske få lande, herunder Danmark, som parret i mange år har haft en særlig kærlighed til.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences