Vilarnau Cava - Brut Reserva

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Vilarnau er en lille Cava producent fra San Sadurní de Anoia, som er utrolig højt beliggende i Penedés. Vingården blev etableret i 1948. Vingården ligger med de betagende Montserrat-bjerge i baggrunden, hvilket et skønt sted at besøge. Villarnau har 15 hektar og producere Cava på Macabeo, Parellada og Xarel.lo. Deres Cava flaskelagrer 14 måneder før flaskerne kommer på markedet. Selvom lovgivningen siger de kun skal lagres 9 måneder, så ønsker man hos Vilarnau endnu mere kompleksitet. 

Model/varenr.: 1000-300-30-7

Vilarnau Cava - Brut Reserva

Vilarnau Cava Brut Reserva er lavet på Macabeo, Parallada og Xarel.lo. Cavaen lagres 14 måneder på flasken istedet for de 9 måneder som loven siger, det gør de for at skabe mere kompleksitet og fylde i Cavaen. 

Vinen bærer præg af Macabeos frugtrige stil samtidig med en masse elegance og syrer. Lagringen og fermenteringen giver vinen dybde og lidt mere mørke noter. Nødder, blommer og moden æble. Dette er en knastør Cava, som kræver lidt "kørekort" for at drikke. Det mest imponerende ved netop denne Cava er dens bobler, så fine, små intense bobler. 

Vilarnau Brut Reserva er en perfekt ledsager til skaldyr og ost. Den kan drikkes lige så snart den bliver frigivet. Servere den ved 10-12 grader til fede supper. 

 (ud af 5) i vinavisen. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk