Bodegas Palacio - Castillo Rioja Crianza

85,00 DKK

Hos Hillerød Vinkompagni har vi tidligere solgt Bodegas Palacio med stor stil, men har i en periode ikke haft mulighed for at sælge det til jer. MEN frygt ej, nu er deres Crianza landet hos igen! Fantastisk vin til grillen og det gode stykke kød. 

Model/varenr.: 1000-600-120-54

Bodegas Palacio - Castillo Rioja Crianza 2016

Denne vin er lavet 100 % på Tempranillo, hvor druerne gennemgår en hård selektering, så kun de bedste druer bliver anvendt. Temperaturstyret fermentering og lang maceration resulterer i en lækker blød og afrundet frisk rødvin med god fylde. Vinen lagres desuden 12 måneder på amerikanske fade, samt 12 måneder på flasken inden den frigives. Årsagen er tydelig. Man vil have vine som er drikkevenlige og silkebløde når de bliver solgt. 

Vinen har en flot rubinrød farve. Duften bæres af aromaer af kirsebær, jordbær og lakrids. Smagen er stor og kompleks. Masser af frugtsødme, samtidig med en masse klassiske krydderinoter fra jordbunden. Lang og fyldig smag, som fylder munden med en svag alkohol. Perfekt balanceret og med god krop. 

Prøv at servere denne vin til tapas, fjerkræ eller lam. Bør drikkes ved 14 grader. 

Palacio er beliggende mellem Sierra de Cantabria og Ebro, ved foden af Laguardia. Producenten har i mere end 120 år produceret kvalitetsvine. 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences