Flor de Pingus Ribera del Duero

995,00 DKK 1.149,00 DKK (spar 154,00 DKK)

Flor de Pingus som efter papiret er andenvinen til selveste Pingus, har de seneste 5 år hentet sig væsentligt ind på førstevinen Pingus. Robert Parker har fra 2004 vurderet vinen til mellem 95-98 point, hvor Pingus bliver anmeldt til 98-100 point. Leder du ikke stor vin, hvor pris og kvalitet hænger bedre sammen end Pingus, så overvej denne mulighed! 

 

Flor de Pingus 2017 Ribera del Duero

Flor de Pingus er et projekt vores kære dansker Peter Sisseck leger med. Druerne kommer fra stokke omkring parcellerne til Pingus i Ribera del Duero. Stokkene er blot en smule yngre end stokke til Pingus, dog har de en alder på mellem 35-45 år, så der er skam tale om velvoksne og gode stokke, hvis rodnet rækker langt ned i jordbunden. Vinen er produceret udelukkende på Tempranillo, som bliver høstet ved utrolig lavt udbytte, maks. 25 hl./ha. Vinen gærer i store træfade og der bliver ikke tilsat nogen form for gær - Det må naturen tage sig af. 

Efter gæringen lagres vinen 14 måneder på franske fade, hvor der tidligere har ligget Pingus på. Der er ingen klaring eller filtrering i Flor de Pingus og den er på mange måneder et decideret spejlbillede af Pingus, pris og kvalitet hænger "måske" bare bedre sammen. 

Dominio Pingus har siden 2005 haft en biodynamisk produktion. 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk