Fuentespina Selección Old Vines Crianza - Ribera del Duero

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Fuentespina er en brand fra producenten Avelina Vegas i Castilla Y Leon. Avelina Vegas ejer vingårde og jordlodder rundt omkring i hele Spanien og gør en dyd i at finde terrior inden andre gør. Det vil sige, at du producere vine på et meget eksperimenterende niveau fra mange områder af - Vi synes det er spændende og vi følger dem tæt, da vi har modtaget vin, der slog benene væk under os. 

 

Fuentespina Seleccion Old Vines Crianza  2011 Ribera del Duero

Fuentespina er lavet på 100 % Tempranillo, hvor druerne kommer fra over 50 år gamle stokke i den høje del af Ribera del Duero. Vinen bliver behandlet efter temmelig traditionel vis i Spanien, og vinen er også klassisk fra sit område. Farven er mørk med lidt violette nuancer i glasset, duften er mere markant og maskulin. Krydderier, kanel, mørk chokolade og et lidt ristet/røget præg fra fadet. Duften gør en klar til en stor og kraftig vin - og duften skuffer ikke. Smagen er fyldig og intens. Sødmen fra de friske bær kommer, efterfulgt af fadets dominans og power. Vinen er i fantastisk balance, hvor syren tilsidst gør sig til med blide hænder. Vinen lagres i 16 måneder hvorefter den får 12 måneders flaskelagring inden frigivelse. 

Vinen er et oplagt valg til rødt kød, simmerretter eller blåskimmeloste. Serveringstemperaturen er perfekt ved 16 grader. 


 94 Points Guia Gourmets
 92 Points Guia PeñenAnbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk