Glorioso Crianza - Rioja

79,00 DKK 99,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Glorioso Crianza er produceret på 100 % Tempranillo fra Alavesa i Rioja. Specielt ved denne Crianza er, at druerne kommer fra stokke der er over 30 år gamle. Gæringen foregår på temperaturstyret gæringkar, og inden gæring afstilker man alle druerne, for at undgå bitterstof fra stilke og blade. Vinen lagres i 12 måneder på franske barriques og derefter min. 10 måneder på flasken før den bliver frigivet.

 

Model/varenr.: 130 099

Glorioso Crianza Rioja 2014 

Glorioso Crianza er en mørk og tæt Crianza vin. Druerne kommer fra stokke, der er  over 30 år gamle, hvilket giver kompleksitet og fylde! Farven er meget dyb og kirsebærfarvet. duften bærer præg af jordbær og generelt røde bær. Et lille hint af lakrids og røg fra fadet. Smagen er super kompleks og intens, syrer og milde tanniner samt en god potion frugt!

Drik denne vin til pastaretter eller tapas og ved en temperatur omkring d. 15 grader. 

Tidligere præmier: 
 Guldmedalje – Vinalies Internationales 2012
 Guldmedalje – AWV Vienna 2011
 90 Point – Anuario El País 2013

Glorioso er et brand fra Bodegas Palacio, som er en af de førende Rioja producenter og som blev grundlagt i 1894. Bodega Palacio har dermed over 100 års historie bag sig, og har med tiden udviklet sig til at være en af Riojas fineste producenter. Palacios 2 førende brands er Glorioso og Cosme Palacio, hvor Glorioso er Rioja af gammeldags, traditionel stil, hvor Cosme Palacio er den mere moderne "Nuevos Riojas" stil, som er mere frugtige og bløde. 

I midten af Rioja Alavesa har vi gården Bodegas Palacio, som er omringet af deres vinmarker. Palacio er ligeledes kendt for deres behandling af fad. Vinene herfra får rigtig meget fad og derfor bliver Palacio nød til at have en masse fade liggende - Det siges at der er ca. 12.000 tønder på lager. Bodegas Palacio var også en af de første producenter til at skabe relationer til nabobønderne, hvilket giver pote i dag. Der er større kendskab til vinene fra nabogårdene samt det sikrer et højere niveau år efter år. 

 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk