Glorioso Reserva - Rioja

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Glorioso Reserva er produceret på 100 % Tempranillo. Druerne kommer fra gamle stokke i regionen Alavesa i Rioja. Druerne er gæret under kontrolleret forhold, hvor hver en proces bliver overvejet og overværet. Druerne bliver afstilket inden gæring for at få så ren og elegant vin som muligt. Vinen har lagret 18 måneder på franske barriques, hvorefter den får mindst 18 måneder på flasken inden den bliver frigivet. 

Model/varenr.: 1000-600-120-31

Glorioso Reserva Rioja 2013

Glorioso Reserva har en rigtig flot men klassisk farve i glasset. Rubinrød med lidt brunlige noter i kanten. Duften er imponerende moden med mørke frugter, rosiner, svesker og kanel. Smagen er balanceret, flot struktureret frugt med syrer og krydderier. 

Servere denne vin til lam eller grillede bøffer og servere den ved 16 grader. 

Tidligere præmier: 

 91 Point – Guìa Peñìn 2013
 90 Point – Guìa Repsol 2013
 Sølvmedalje – Challenge to the Best Spanish Wines for USA 2012

Glorioso er et brand fra Bodegas Palacio, som er en af de førende Rioja producenter og som blev grundlagt i 1894. Bodega Palacio har dermed over 100 års historie bag sig, og har med tiden udviklet sig til at være en af Riojas fineste producenter. Palacios 2 førende brands er Glorioso og Cosme Palacio, hvor Glorioso er Rioja af gammeldags, traditionel stil, hvor Cosme Palacio er den mere moderne "Nuevos Riojas" stil, som er mere frugtige og bløde. 

I midten af Rioja Alavesa har vi gården Bodegas Palacio, som er omringet af deres vinmarker. Palacio er ligeledes kendt for deres behandling af fad. Vinene herfra får rigtig meget fad og derfor bliver Palacio nød til at have en masse fade liggende - Det siges at der er ca. 12.000 tønder på lager. Bodegas Palacio var også en af de første producenter til at skabe relationer til nabobønderne, hvilket giver pote i dag. Der er større kendskab til vinene fra nabogårdene samt det sikrer et højere niveau år efter år. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk