Vega Sicilia - Pintia D.O. Toro

499,00 DKK

Et af de absolutte største i Spanien, Bodega Vega Sicilia så et stort potentiale i vinområdet Toro, hvorfor de købte ejendommen Pintia. Vinene høster høje point.

Model/varenr.: 1000-600-120-39

Vega Sicilia - Pintia D.O. Toro 2016

 

Mange kender nok Vega Sicilia for deres store vine fra Ribera del Duero, hvor deres Reserva Especial og Unico virkelig har stort potentiale og vinder mange præmier over hele verdenen. I 2000 køber Vega Sicilia 96 ha i området Toro, da winemakeren Xivier Ausás mente at der var et kæmpe potentiale i området her. Store investeringer i marken og i kælderen skabte de vinhuset Pintia og fra første årgang, nemlig 2001, har vinen fået opmærksomhed på den gode måde. Et af områdets klart bedste vine, som virkelig overrasker mange i diverse smagninger. 

Nøgleordene er lavt udbytte, nænsom behandling og det hårde klima, hvilket resulterer i vin med ekstrem intensitet og karakter. Vinen er lavet på 100 % Tinta del Toro, som er Tempranillo. Vinen ligger 12-15 måneder på franske og amerikanske fade. Power og intensitet er virkelig noterne på denne vin. Lagringspotentialet er kæmpe stort. 

 

 

 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk