Vinas Elias Mora Roble Tinto - Toro

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Elias Mora har en super lokkende duft af mørke bær, såsom brombær og kirsebær. Farven på denne Toso vin skriger også på intensitet og dybe noter. Smagen udtrykker sig rent og cremet. En koncentration af frugten og fadet, skaber en unik balance i denne vin. Vinen har ligget 6 måneder på franke barriques. Kraftig og saftig vin med masser af krydderier, som imponerende nok, ender med en flot afrundet smag. Vinen er naturligvis lavet 100 % af Tempranillo druer fra et af Spaniens mest interessante vinområder - Toro. 

 

Model/varenr.: 1000-600-120-29

Vinas Elias Mora Roble Tinto - Toro 2016

 Endelig har vi fundet producenten fra Toro, Spanien. Topvinhuset Elias Mora producerer komplekse og fyldige vine i højeste niveau! 

Elias Mora kan nydes til kraftige og evt. grillet retter med okse, kalv eller spanske krydret menuer. Prøv evt. at servere denne vin til et stykke Manchego og du vil få et chok! Skal serveres ved 15 grader. 

Toro har i de forgagne år virkelig formået at løfte kvaliteten til et spansk topniveau. Danmark fik først øjne op for dette fantastisk område, for få år siden, hvilket gør at vinene stadig skal forklares og sælges! Men vores anbefaling er at skynde dig ned og prøve nogle af disse vine, for de overrasker rigtig mange. Toro er beliggende i området Zamora, lige vest for Ribera del Duero og Rueda. Det unikke ved området Toro er højden markerne ligger i. Toro har ca. 5600 hektar og alt sammen er fra 600 meter overhavets overflade, hvilket giver unik terrior! 

Vinene herfra er langt størstedelen af gangene produceret på den lokale drue Tinto de Toro, som er et synonym for Tempranillo. Vinen kan derfor sammenlignes med vinene fra Ribera, hvor Toro blot er en smule mere rustikke og kraftige. Dog væsentlig bedre prissat end eksempelvis Ribera. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk