Klein Constancia - Vin de Constance Sweet

649,00 DKK

Klein Constantia har i mange år - faktisk fra start været kendt for deres arbejde med Sauvignon Blanc i Sydafrika. Mange gode anmeldelser og mange præmier rigere - Og de forstår stadig at producere denne vin i samme niveau. Netop denne Vin de Constance lavet på Muscat er verdenskendt efter at have vundet mange medaljer. 

Model/varenr.: 1000-100-18-1

Klein Constancia - Vin de Constance Sweet 2015 50 cl. 

 Klein Constantia er i manges øjne verdens smukkeste vingård. Constantia er beliggende lidt udenfor Cape Town og er en vigtig del af Sydafrikas historie. Den første vin der blev skabt af Klein Constantia var Vin de Constance, som blev drukker af de store personligheder, såsom Napoleon, Kong Ludwig XIV og Rigskansler Bismarch. Disse mennesker elskede vinen og havde glædeligt mange flasker i deres egen kælder. I starten af 1900'tallet fortrak mange Vin de Constance fremtiden Yquem, Tokay og Port. Altså er vinen i højt niveau. Også nu nyder flere kendte denne vin, f.eks. siges det, at Nelson Mandelas yndlingsvin er netop denne. Vinen er produceret på 100 % Muscat de Frontignan og har en fuldstændig fremragende farve i glasset. Nærmest bronzefarvet. Duften er blomsterig, eksotisk og noter af karamel. Smagen er fed og cremet. Helt vildt kompleks og fyldig. Sødmen spreder sig på tungen, mens den rigtig fine syrer skaber friskhed. Stor vin! 

Det er en vin som har været kendt for dens utrolig lange holdbarhed, så vær ikke bange for at gemme den, hvis man kan holde fingrerne for dem. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk