MAN Cabernet Sauvignon - Ou Kalant Coastal Region

75,00 DKK 99,00 DKK (spar 24,00 DKK)

MAN Family har haft en stor succes siden starten. Vinene har oplevet en stor og varm modtagelse af vinelskere over alt i verden. Efter familiens tanker, skyldtes det, det utrolig unikke terroir der netop findes i Pederbergs Hills. 

MAN Cabernet Sauvignon - Ou Kalant Coastal Region 2017

* 90 Point Robert Parker (Neill Martin)

Vinen er lavet på 100 % Cabernet Sauvignon fra Paarl distriktet i Sydafrika. Vinen lagres i ca 6 måneder på amerikanske fade. Farven er mørk med en violet/blålig kant. Duften af solbær og nærmest hyldeblomst spreder sig. En lille vanilje note fra fadet gør sig til, samtidig med at du dufter lidt klassiske Cabernet noter, som træ, cigar, kaffe og lakrids. Smagen følger trop og skuffer ikke, umiddelbart en masse solbær og generelt mørke bær, afrundet med fadets noter af lakrids, cigar og læder. Slutter mildt med bløde tanniner og en ren syrer som skaber en fremragende balance i vinen. 

Servere denne vin til simmerretter, gryderetter eller til modne oste. Servere den gerne ved 16 grader. 


MAN Family Wines er en særlig historie. Bag MAN Family Wines står 3 venner som havde en fælles idé. De ville skabe en high-end hverdagsvin, som de til hver en tid selv ville drikke, som stadig kunne betales. Det eneste som holdte disse 3 venner fra at realisere denne drøm, var konerne derhjemme. Hvordan skulle de præsentere dem for nyheden? De havde allerede nu travlt med andre idéer og jobs. Det var ikke meget fritid de havde til familien. "Undskyldningen" blev navnet på vinen. MAN er forbogstavet på de 3 koner, Marie, Anette og Nicky. Desuden er en af venner José Condé, som også har vineriet Stark Condé, som er verdenskendt for hans Cabernet Sauvignon. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk