MAN Shiraz 'Skaapveld' Coastal Region

75,00 DKK 99,00 DKK (spar 24,00 DKK)

MAN Family har haft en stor succes siden starten. Vinene har oplevet en stor og varm modtagelse af vinelskere over alt i verden. Efter familiens tanker, skyldtes det, det utrolig unikke terroir der netop findes i Pederbergs Hills. 

 

MAN Shiraz 'Skaapveld' Coastal Region 2015

Farven er mørk, nærmest sort i glasset. Duften er intens og mørk. Skovbær, blommer og søde krydderier er klassiske noter af denne Sydafrikanske Shiraz. Denne vin skaber en bro mellem den oversøiske vinverdens sødme samt den gamle vinverdens finesse og elegance. Smagen er intens og krydret. Peber, timian og en vedvarende milde tanniner. Vinen lagres i ca 6 måneder, som giver vinen er lækker cremet fornemmelse og krydderi. 

MAN Family Wines er en særlig historie. Bag MAN Family Wines står 3 venner som havde en fælles idé. De ville skabe en high-end hverdagsvin, som de til hver en tid selv ville drikke, som stadig kunne betales. Det eneste som holdte disse 3 venner fra at realisere denne drøm, var konerne derhjemme. Hvordan skulle de præsentere dem for nyheden? De havde allerede nu travlt med andre idéer og jobs. Det var ikke meget fritid de havde til familien. "Undskyldningen" blev navnet på vinen. MAN er forbogstavet på de 3 koner, Marie, Anette og Nicky. Desuden er en af venner José Condé, som også har vineriet Stark Condé, som er verdenskendt for hans Cabernet Sauvignon. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk