Stark-Condé - Syrah Stellenbosch

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Stark-Condé har med denne din formået at skabe en Sydafrikansk vin, som får ens tanker hen på noget Nordrhone. Vinen er lavet på 100 % Syrah. Druerne høstes fra 2 forskellige parceller. Jordbundene indeholder store mængder granit, hvilket giver vinene elegante og en silkeblød eftersmag. Jordbunden indeholder også en stor andel sten, hvilket giver et robust og flere tanniner til vinen. Stark-Condé har lagret 22 måneder på franske barriques. 

 

 

Model/varenr.: 1000-600-130-7

Stark-Condé - Syrah Stellenbosch 2015

** 91 Point af Wine Spectator 

Farven er temmelig sort i glasset, lidt blåligt skær. Duften er krydret med en smule mørke bær. Brombær, solbær og skovbær er tydelige. God syrer og milde tanniner. Servere denne vin til krydret retter, gryderetter eller tapas. Modne oste er også et oplagt valg. Servere den ved 16-18 grader. 

Stark-Condé blev etableret i 1998 af José Condé i samarbejde med sin svigerfar Hans Peter Schröder. Derfra er navnet Stark-Condé. Hele filosofien har været fra starten at skabe unikke og kvalitetsbevidste vine fra Stellenbosh. Fokus-druen er Cabernet Sauvignon og de gør en dyd i at producere store vine fra ejendommens vinmarker. Jonkershoek Valley har altid været kendt for at producere store og eftertragtet Cabernet Sauvignon vine. 

Selvom mange producenter arbejder med Cabernet i Sydafrika, er det ikke mange som arbejder med det som deres speciale. Håndhøstet druer og vine der bliver produceret i småmængder. Produktionen ligger på ca. 6000 kasser om året. Stark-Condé serien er vine produceret af Cabernet Sauvignon og Syrah. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk