Klein Constantia - Chardonnay

229,00 DKK 269,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Klein Constantia blev etableret af Simon Van der Stel i 1685, der i samme periode var hollandsk guvarnør i Cape Town. Senere blev gården købt af familien Jooste, som i dag stadig ejer stedet. Megen energi og penge er lagt og i takt med tiden er gået, har Klein Constantia virkelig formået og skabe sig et ry, som lyder på kvalitet fremfor kvantitet og ikke mindst stabilitet på deres produkter

Model/varenr.: 1000-200-20-9

Klein Constantia - Chardonnay 2015

Constantia ligger lige udenfor Cape Town, hvor deres marker snorer sig langt bjergsiderne. Klimaet er optimalt i forhold til deres arbejde med Sauvignon Blanc, Cabernet samt Chenin Blanc. De ejer også parceller med mange andre druer. Klein Constantia bliver i folkemunde kaldt "verdens smukkeste vingård" og er i flere bøger i top 20 af vingårde i hele verdenen. 

 

Denne vin er lavet på 100 % Chardonnay, som faktisk er en sjældenhed fra Klein Constantia. Vinifikationen er simpel og gøres på samme måde som deres andre vine. De fadlgrer dog kun 50 % af mosten på franske barriques, mens den sidste andel bliver smidt på stålfade, for at beholde friskheden. Denne metode sikre, at vinen har en balance til sidst. En fin balance mellem de friske primære noter, som grønne umodne frugter, syrer og mineralitet. Mens fadlagringen giver dybere karakter som nødder, kaffe, overmodne frugter og vanilje. Alle disse noter er til at finde i vinen. 

Velegnet til fjerlræ, pastaretter eller fed fisk. Denne vin bliver af mange købt og henlagt i 5-10 år, med stor succes. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk