Klein Constantia - Perde Blokke Sauvignon Blanc

249,00 DKK 349,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Klein Constantia er en meget anerkendt og veletableret producent i manges munde - hvilket også er korrekt. Klein Constantia har i mange år været kendt for deres arbejde med Sauvignon Blanc og specielt deres Vin de Constance har høstet stor ros og anerkendelse. 

Klein Constantia - Perde Blokke Sauvignon Blanc 2016

Navnet Perdeblokke kommer fra de vilde heste, der i fortiden gik rundt på de marker, der nu produceres vin på omkring Constantiaberg Bjerget. Siden stokkene blev plantet er det kun gået en vej med disse druer. Kvaliteten er blevet tårnhøj og kan måle sig med noget af det største Sauvignon Blanc i Europa. Druen har fra dette område et helt unikt udtryk som Klein Constantia er vanvigttig dygtige til at arbejde med. Siden 2005 har denne vin haft sin egen label, hvor druerne kun kommer fra denne parcel af Klein Constantia's marker. Vinen bliver kun produceret i de årgange, hvor klimaet har været fremragende. 

Farven er strågul med lidt grønlige kanter. Duften er fyldig og temmelig aromatisk. Noter af mandariner, citrus og grape, mens smagen opleves tør og frisk. Super sprød vin med god mineralitet. Citrus og umodne æbler bærer præg. Du har en lille note af nødder, dog ikke for voldsom. En utrolig kompleks og intens vin. 

Servere denne ved 8 grader og gerne til en omgang ceviche, pastaretter eller fjerkræ.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk