MAN Chenin Blanc - Free-run Steen Coastal region

75,00 DKK 99,00 DKK (spar 24,00 DKK)

MAN Family har haft en stor succes siden starten. Vinene har oplevet en stor og varm modtagelse af vinelskere over alt i verden. Efter familiens tanker, skyldtes det, det utrolig unikke terroir der netop findes i Coastal Region. 

MAN Chenin Blanc - Free-run Steen Coastal region 2016

* 91 Point af Robert Parker (Neill Martin) 

Chenin Blanc er den mest benyttede grønne drue i Sydafrika. Den trives vældig godt i klima, hvor vejret er varmt, nætterne er kølige samt leret jordbund, hvilket er årsagen til at MAN Family Wines arbejder med Chenin Blanc. Og deres Chenin Blanc er et pragteksemplar, som bliver benyttet som et ikon fra regionen. Farven er nærmest græsgrøn, duften buldre ud af glasset. Renhed og mineralitet er markant, citrus, lemon og passionsfrugt er de tydelige noter. Smagen overrasker positivt, forstået på den måde, at der kommer en smule mere fedme på vinen end forventet. Stadig tør og frisk hvidvin, men virkelig god krop og fylde. 

Dette er virkelig udpræget en mad-vin. Servere denne til skaldyr eller federe fisk. Er du modig, så prøv den til krydret/stærkt asiatisk mad. Servere den iskold, altså ved 8-10 grader. 


MAN Family Wines er en særlig historie. Bag MAN Family Wines står 3 venner som havde en fælles idé. De ville skabe en high-end hverdagsvin, som de til hver en tid selv ville drikke, som stadig kunne betales. Det eneste som holdte disse 3 venner fra at realisere denne drøm, var konerne derhjemme. Hvordan skulle de præsentere dem for nyheden? De havde allerede nu travlt med andre idéer og jobs. Det var ikke meget fritid de havde til familien. "Undskyldningen" blev navnet på vinen. MAN er forbogstavet på de 3 koner, Marie, Anette og Nicky. Desuden er en af venner José Condé, som også har vineriet Stark Condé, som er verdenskendt for hans Cabernet Sauvignon. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk