Manoir Grignon - Cabernet Sauvignon/Syrah

69,00 DKK 89,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Manoir Grignon formår at skabe frugtrige og umiddelbare vine, som skal drikkes ungt og gerne køligt. Vinen er lavet på lige dele Cabernet Sauvignon og Syrah. Druerne kommer fra gamle stokke. 

Manoir Grignon - Cabernet Sauvignon/Syrah 2014

Manoir Grignon har altid været kendt for at skabe nemme og umiddelbare vine, som kan og skal drikkes unge. Sprød og frisk syrer og frugt i vinene, gør at vinene kan drikkes køligt, så den kan bruges som en rigtig behagelig tørstslukker. 

Vinen er baseret på lige dele Cabernet Sauvignon og Syrah. Druerne kommer fra gamle vinstokke fra Sydfrankrig, hvor den gennemsnitlige temperatur er høj, så frugten er intens i vinene herfra. Vinen høstet og gæres i ståltanke under kontrolleret temperature, hvorefter vinen lagrer typisk 6 måneder på fransk egtræsfade. Vinen har en flot rød farve med violette kanter. Duften er frugtrig med noter af solbær og brombær, samtidig med lidt ristede noter af kakao og kaffe. Fadets dominans er der også med vanilje og lidt krydret præg, dog ikke for meget. Smagen er fyldig men silkeblød, tanninerne er bløde, frugten er spændstig. Fantastisk balance i vinen, som gør den velegnet til lyst kød, fjerkræ, vildt eller modne oste. 

Bør serveres ved 12 grader. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk