La Diablada Pisco 40 % 70cl

359,00 DKK

Pisco er en drue-baseret spiritus - som har en 450 årig historie bag sig. "La Diablada" skulle betyde en dans som danses af engle og djævle for at finde balance. Næse: Let frugtsødme, lime, ikke så tungt krydderi som i Macchu - mere rafineret Smag: olieret start, lime, krydderier grønne druer, nødder. Eftersmag: Sød syrlig med noter af nødder, lette krydderier - behagelig. Lidt af en overraskelse - kan drikkes ren? Ifølge producenten af denne pisco - Melanie da Trindade-Asher - er det den eneste spiritus i verden hvor der ikke bliver tilført ekstra sukker og vand efter produktionen. La Diablada Pisco er som naturen har frembragt den. Men mon ikke Melanie tænker i rom/akvavit baner? Der er da indtil flere whiskyer/bourbons som man kan sige det samme om. Det ændre ikke ved at denne Pisco er 'toppen af poppen'. Den er 'the connosisseur's pisco', og er fremstillet af druer som alle er høstet i ørkenen. Der anvendes kun saft fra 'første pres', som pot still destilleret. Ganske som med whisky anvendes kun 'hjertet' af destilleringen. Efter en hvile periode (fra 3 måneder til 12 måneder) i et større fad påhældes Pisco på flaske. La Diablada Pisco kom til Europa første gang i 2005 hvor den blev lanceret i.f.m. Film Festivalen i Cannes, Frankrig. I 2006 nåede den til London området - og her hørte vi om den. Her i 2007 ankom den så til Danmark.

Model/varenr.: 110-220-1

La Diablada Pisco 40 % 70cl

Pisco er en drue-baseret spiritus - som har en 450 årig historie bag sig.
"La Diablada" skulle betyde en dans som danses af engle og djævle for at finde balance. Næse: Let frugtsødme, lime, ikke så tungt krydderi som i Macchu - mere rafineret Smag: olieret start, lime, krydderier grønne druer, nødder. Eftersmag: Sød syrlig med noter af nødder, lette krydderier - behagelig. Lidt af en overraskelse - kan drikkes ren?

Ifølge producenten af denne pisco - Melanie da Trindade-Asher - er det den eneste spiritus i verden hvor der ikke bliver tilført ekstra sukker og vand efter produktionen. La Diablada Pisco er som naturen har frembragt den. Men mon ikke Melanie tænker i rom/akvavit baner? Der er da indtil flere whiskyer/bourbons som man kan sige det samme om.
Det ændre ikke ved at denne Pisco er 'toppen af poppen'. Den er 'the connosisseur's pisco', og er fremstillet af druer som alle er høstet i ørkenen. Der anvendes kun saft fra 'første pres', som pot still destilleret. Ganske som med whisky anvendes kun 'hjertet' af destilleringen. Efter en hvile periode (fra 3 måneder til 12 måneder) i et større fad påhældes Pisco på flaske.

La Diablada Pisco kom til Europa første gang i 2005 hvor den blev lanceret i.f.m. Film Festivalen i Cannes, Frankrig. I 2006 nåede den til London området - og her hørte vi om den. Her i 2007 ankom den så til Danmark.

Cocktails med Pisco:

Naza Cocktail

50 ml Pisco
8 stk. rød grapefrugt
5 ml vanille sirup
25 ml æble juice
Mos grapefrugterne. Ryst alle ingredienserne sammen. Pynt med kirsebær.

Andean Rouser
1 ½ mål Pisco
1 mål sukker
1 mål frisk lime juice
10 is terninger
Blandes i en blender i 30 sekunder. Tilsæt en dråbe Angostura Bitter på toppen.
God som en velkomstdrink

Pisco Punch
4 ounces Pisco
3 skefulde ananas juice
2 skefulde sukker sirup
2 friskpressede lime
Isterninger
4 dråber Angostura Bitter
Ryst det hele sammen i en cocktail shaker.

Macchu Pisco Sour Recipe
Mix 3 mål Macchu Pisco
Tilsæt 1 mål friskpresset lime juice
Tilsæt 1 mål sukker sirup
Tilsæt 1 skud ægge hvide
Blendes
Tilsæt 1 dråbe Angostura Bitter på toppen og server

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk