Joh. Jos. Prüm - Wehlener Sonnenuhr Auslese Goldkapsel MAGNUM

2.999,00 DKK

Denne magnum flaske er attraktiv. For det første er det en auslese, hvilket gør vinen mere holdbar. Dernæst er det en Goldkapsel. Begrænset antal flasker! 

Model/varenr.: 1000-200-21-28

Joh. Jos. Prüm - Wehlener Sonnenuhr Auslese Goldkapsel MAGNUM 2018

Joh. Jos Prüm er beliggende i midten af Mosel-området. Domainet blev grundlagt i 1911 og besidder i dag 22 ha. Som er beplantet med 100 % af Riesling. Særligt er, at stokkene er utrolig gamle og ikke-podet, hvilket er unikt. Der er vist ingen tvivl om at Prüm hører til blandt de bedste producenter i Mosel, og har desuden parceller på nogle af de mest berømte marker i Mosel. Bla. Wehlener Sonnenuhr, Graacher Himmelreich osv. Hos Prüm forsøger man at lave vine, hvor terroiret og klimaforholdende afspejles i vinene. Druerne manuelt og vinen laves med så lidt indblanding som muligt. Vildtgær, sen aftapning og høj syrer, gør vinene temmelig genkendelige fra Prüm. Vinene fra Prüm er verdensberømt for deres balance mellem frugt, mineraler og syrer, hvilket resulterer i vine som har renhed, elegance og stor kompleksitet.
Mosel-Saar-Ruwer nævnes som et af de nordligste vinområder, hvor vinen har internationalt niveau. En blanding af klimaet og jordbunden giver druerne de bedste betingelser for vækst, som gerne må være lang. For at skabe den kendte balance mellem syreren og det naturlige druesukker, gæres restsukkeren ikke helt ud til alkohol. Det efterlader vinen med en svag portion restsukker. Desuden resulterer det i lav alkohol, som man kender vinene fra Mosel.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk