-24%

Karlsmühle - Kaseler Nies´chen Riesling Kabinett 2022 7,5% alk.

129,95 DKK 169,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Karlsmühle laver både tørre og søde vine. Mens tør hvidvin synes helt ukontroversiel, findes der et uanet antal fordomme om tyske vine med sødme. De fleste af disse fordomme stammer fra markedets allerbilligste vine, der er en skamplet på landets fornemme vintradition og endvidere slet ikke er lavet på riesling. Men når de frugtige vine er bedst, så hører de til blandt verdens største vine. Når man samtidigt kan erhverve sig dem til endog særdeles fornuftige priser, ja så er det svært at finde andre steder i verden, der kan levere tilsvarende smæk for skillingen.

Model/varenr.: 1000-200-21-1

Karlsmühle - Kaseler Nies´chen Riesling Kabinett 2022 7,5% alk. 75 cl. 

God fysiologisk modenhed i frugten parret med en dejlig syre giver den yin/yang-stil, tysk riesling har patent på. Mængderne var små, hvilket gav druer med usædvanlig god koncentration.

Denne riesling kabinett byder på lidt sødme, der holdes fornemt i skak af en frisk, lime-drevet syre. Duft og smag har elementer af lime, gule blommer, æble med en lækker mineralitet fra den skifferholdige mark. Her finder man den unikke kombination af koncentration og lethed, som kun de tyske vine besidder.

Vinen kan nydes som en dejlig aperitif, til røget laks eller som bedste match til et stærkt, asiatisk inspireret måltid.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk