Populær
-17%
udsolgt-label

Karlsmühle - Kaseler Nies´chen Riesling Spätlese 2021 7,5% alk.

149,95 DKK 179,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Tysk riesling i denne vægtklasse er en særdeles ”sejlivet” race og gennemgår i sit livsforløb en spændende udvikling fra en ung, frugtsyrefrisk stil til en fase, hvor syre- og sødmefornemmelse viger en smule for udpræget mineralske aromaer.

Model/varenr.: 1000-200-21-10

Karlsmühle - Kaseler Nies´chen Riesling Spätlese 2021 7,5% alk. 75 cl. 

Spätlese-niveauet afspejler måske allerbedst den geniale kombination af sødme og syre, som kun de bedste tyske rieslinger mestrer. Man kan sammenligne med et godt dansk æble, som i de rigtige sorter også besidder en næsten magisk balance mellem det syrlige og det søde. En vin med sødme virker således kun tung og ubalanceret, hvis syreniveauet ikke matcher. Denne balance mestrer Karlsmühle og man får her en meget alsidig vin. Den er superb som aperitif men har ekstrakt nok til at være med til en kraftig chili-ret eller til sushi hvor wasabien ellers tager magten fra selv den bedste tørre vin. En ikke for sød, frugtbaseret dessert kunne også passe.

I duft og smag finder man en herlig, ren riesling-aroma, der fungerer som katalysator for markens mineralske komponenter, som her består af gråskiffer. Frugtmæssigt befinder vi os et sted mellem grønne æbler og fersken med lidt røde bær og et krydret element i retning af kanel. Sødmen er præsent men så absolut ikke anmassende og vinen har ekstrakt nok til mange år på langs.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences