Weingut Altenkirch - Spätburgunder Trocken

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Altenkirch kommer fra Rheingau, som er et af de 13 vinområder i Tyskland. Vinene herfra produceres traditionelt og skaber elegante og rene hvidevine fra meget anerkendte marker. 

Weingut Altenkirch - Spätburgunder Trocken Rheingau 2016

Weingut Altenkirch ejes i dag af Franziska Breuer-Hadwiger, som nu driver stedet som nu besidder ca. 15 ha. Franziska har investeret i næsten alle dele af vingården, hvilket har fået Altenkirch igennem en rivende udvikling. Jasper Bruysten er winemaker på stedet. Næsten alle vinene vinificeres på ståltanke og alle druerne høstet manuelt. Vinen er karaktiseret ved renhed, præcision, blomst og mineralitet. Også hos Altenkirch har arbejdet med Pinot Noir ført til stor anerkendelse hos pressen. 

Vinen er lavet 100 % på Spätburgunder fra Rheingau. Vinen har en flot elegant rød farve, som man kan kigge igennem. Duften er pirrende og livlig. Friske umodne røde bær som jordbær, hindbær og tranebær. Smagen byder på endnu et niveau. Krydderier af timian, peber og kanel. Lidt chokolade i smagen. Vinen runder blødt og mildt af. Med en intens og fyldig smag. 

Prøv denne vin til fjerkræ, fed fisk eller kalv. Servere gerne vinen lettere afkølet. 

Tjek Altenkirch's hvide vine 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk