-17%

Weingut Von der Mark - Spätburgunder Engerstein

249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

 Jürgen sætter en ære i at producere god Spätburgunder. Hvorfor han bruger sine bedste beliggende på netop denne vin. Druerne høstet i hånden og selekteres grundigt inden fermentering. 

Model/varenr.: 1000-600-140-3

Weingut Von der Mark - Spätburgunder Ehretstein Baden 2018

**Denne spätburgunder fra Jürgen er fra hans eget domaine. M-serien er en serie af vine han producerer i det lokale negociantfirma. Finder man de vine interessante, hvilket rigtig mange har gjort, så skal man være ekstra opmærksom på denne skønhed! **

Jürgen arbejder her med den tyske klon af Pinot Noir, hvorfor han skriver Spätburgunder på etiketten. Hans Ehretstein er en vellavet og velstrukturet vin, som kan måle sig med rigtig mange og store Bourgogner. Farven udstråler elegance og storhed, lys rød kant med en lidt dybere rød kerne, får tankerne på Pinot noir med det samme. Aromaerne springer ud af glasset. Når du dufter til denne vinspringer det frem med skovbær, specielt skovjordbær er markant. En lille fin krydrenote af lidt peber, men på den HELT fine måde. Fadet fornemmer man i næsen, men virkelig fint integreret i vinen. Smagen bærer præg af fin og elegant vin. De røde bær er det første, der vækker sig. Efterfølgende arbejde den levende syrer, som skaber balance i glasset. Sidst kommer den fede frugt, en cremethed og fylde man sjældent finder i tysk Pinot. Flot og vellavet Pinot! Til aller sidst kan man mærke den lidt milde alkohol, der giver et krydret præg på vinen. Til trods for de 13,5 % alkohol er vinen i den fineste balance. 

Prøv Jürgens andre vine her

 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk