Populær
-16%

Boneshaker - Zinfandel Lodi

189,00 DKK 225,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Frugtbombe fra en anden verden. Vinen er fra producenten Hahn Winery, som ellers er kendt for deres arbejde med Pinot Noir, men de kan altså andet også. Stor, intens, powerfuld Zinfandel, der er oplagt ledsager til den store bøf, røde steg eller kraftige gryderetter. 

Model/varenr.: 1000-600-150-10-7

Boneshaker - Zinfandel Lodi 2019

Vinen er baseret på Zinfandel og har fadlagret vinen 12 måneder på franske barriques. Druerne kommer fra Lodi i Californien, som er attraktivt sted for Zinfandel. Ingen havdis eller kølige vinde i Lodi, hvilket gør det optimalt for tykskallet druer som f.eks. Zinfandel. Vinmageren hedder Paul Clifton, som elsker at lave koncenteret vin med masser af frugt. 

Vinen er produceret af Hahn Winery, som er kendt for deres arbejde med Pinot Noir, men Zinfandel kan de ved gud også lave. Vinen har en helt sort farve, man kan slet ikke se igennem glasset. Duften er intens og powerfuld. Noter af modne svesker, blommer og rosiner. Tætpakket frugt med en del sødme. Blåbær og hindbær kommer frem sammen med sort kaffe, nærmest espresso og en smule røg. Denne vin skal nydes til en kraftig anretning af rødt kød, kalv eller svin. Dekanterer gerne vinen 1-2 timer inden brug og køl vinen til 14-16 grader. 

Prøv også Hahn Winery's Pinot Noir

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk