Raymond Vineyards - Field Blend R-Collection Napa Valley

149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Raymond Vineyards er et vineri, som igennem de seneste år har modtaget meget hæder. Hvilket kulmineret med titlen som "American Winery of the year" i 2015. Fantastisk producent, der skaber fyldige og intense vine. 

Model/varenr.: 1000-600-150-10-11

Raymond Vineyards - Field Blend R-Collection Napa Valley 2013

** Raymond Vineyards blev i 2012 kåret som American Winery of the Year

Vinen er baseret på Zinfandel og Cabernet Sauvignon. Vinen har været fadlagret i 10 måneder på amerikanske fade. Vinen har en flot dyb blå farve, duften er specielt præget af blåbær og brombær. Eftersmagen er fed og cremet med en masse søde frugter samt lidt krydderier, som giver en fylde og balance i vinen. Strukturen er behagelig og præcis. Syren er livlig og frisk, hvilket gør, at vinen ikke er for sødmefuld. 

Servere denne vin til ostebordet eller som et køligt glas i tide eller utide. Bør nydes ved 12-15 grader. 


Raymond Vineyards er et meget eftertragtet vineri i Napa Valley. Gården har rødder helt tilbage til de første produktioner af vin i Napa Valley, som er et af mest kendte områder fra USA. Efter 5 generationers arbejde har Raymond Vineyards nu placeret sig blandt de aller bedste fra Napa. Vinene herfra har altid været for at være strukturet og elegante med masser af finesse. I 2009 blev firmaet købt af det franske vinfirma Boisset Collection, som har fået vinene på et helt nyt niveau. Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk