Rock Lobster - Zinfandel Old Vines

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Rock Lobster er en vin produceret af Hansen-Garbarino Vineyards, som er beliggende i Lodi, Californien. Druerne kommer fra mange forskellige områder og er en helt igennem klassisk Zinfandel med masser af power og frugt. 

Rock Lobster - Zinfandel Old Vines 2013

Hansen-Garbarino VIneyards er en producent beliggende i Lodi, som er en by i San Joaqiun County, syd for Sactramento. VIngården blev etableret i 1995, så vingården er temmelig nyt. Området i Lodi er højt beliggende og er hjemsted for Zinfandel. Faktisk kaldes området Zinfandels hovedstad, da der står flere Zinfandel stokke i Lodi end i resten af Californien tilsammen. Vingården ejer jordlodder i Alexander valley, Edna Valley, Paso Robles og Foothills. 

Vinen er lavet på 100 % Zinfandel fra mange forskellige parceller, fra forskellige områder. Det skaber en vin med dyb koncentration og stor kompleksitet. Druerne kommer fra stokke over 40 år og lagrer 10-12 måneder på franske og amerikanske fade. Vinen har en flot dybrød farve og dufter af klassiske Zinfandel noter. Brombær, solbær og blommer, smagen er fyldig og afrundet. Sødmen varmer munden og fylder munden ud. Lidt krydret note med peber og mynte. Vinen har en virkelig lang og fed eftersmag som gør vinen blød. 

Servere denne flaske til kalv, oksekød eller oste. Bør nydes ved 14 grader. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk