Cycles Gladiator - Chardonnay Californien

99,95 DKK 149,00 DKK (spar 49,05 DKK)

Chardonnay fra Californien findes der meget af, og kan findes fra fadtunge til rene og mere sprøde varianter. Gladiator Chardonnay befinder sig midt i mellem stilistisk.

Danmarks måske billigste pris? Tjek selv..

Model/varenr.: 1000-200-22-10-6

Cycles Gladiator - Chardonnay Californien  2019

** OUTSTANDING CHARDONNAY 
* 3,4 på Vivino og med et hav af gode anmeldelser.

Dette er ikke cremet powervin, men snarere en mere ’kølig’ stil, hvor fokus er på friskhed i frugten men dog stadig med en blid og afrundet finish. Druerne kommer hovedsageligt fra Monterey, hvor havets svalende briser giver vinene et godt, naturligt syreindhold i druerne.

Stilen er uhøjtidelig, som californierne selv er det, men tag ikke fejl: vinen er lavet efter alle kunstens regler på et topmoderne vineri, hvor ny teknologi aldeles uproblematisk går hånd i hånd med statens rige vintraditioner.

Cycles Gladiator Chardonnay er gæret køligt på rustfrit stål, hvorefter vinen er lagret på rustfrit stål samt egefade af varierende alder. De nye fade afgiver mest aroma, mens ældre fade er mere neutrale, men giver vinen en gunstig, kontrolleret mikrooxidation. Vinfikationen har bevaret frugtaromaerne og tilføjet vinen et cremet touch.

Duft og smag har elementer af fersken, melon og citrus med undertoner af ananas og cremet eg. Eftersmagen har pæn længde og god friskhed.

Nyd denne vin til en cremet pastaret, til stegt eller ovnbagt fisk, til en let kyllingeret eller som en halvfyldig solo-vin. Nydes afkølet ved 8-10°

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk