Ca dei Maghi - Amarone DOCG

325,00 DKK 349,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Paolo hos Ca dei Maghi eksperimenterer rigtig meget med sine druer, hvorfor han benytter sig af forskellige opbindinger, fermenteringsmetoder osv. Fantastiske tilbud på hans vine. 

Model/varenr.: 1000-600-60-50-10-9

Ca dei Maghi - Amarone DOCG 2015

Denne vin er lavet på næsten lige dele mellem Corvina, Corvione, Rondinella og Molinara. Druerne høstet i hånden og kommer fra vinmarker i Fumane, hvor stokkene er over 50 år gamle. Disse stokke er opbundet i Pergola. Druerne høstes i midten af oktober og selekteres grundigt inden de rammer vineriet. Tørringen finder sted fra høstdato til slut januar/start februar. Vinen lagrer i 5 år på slavonske fade, som er traditionelle i området Veneto. 

Vinen er velsmagende og intens. Den har masser af power og fylde, men med en fantastisk elegance og renhed, som ikke findes i andre Amaroner i denne prisklasse. Mørke modne kirsebær, lakrids og solbær. Meget lang eftersmag, hvor den 16% % tunge alkohol varmer munden. 

Prøv at servere denne flaske til en stor bøf, ostebordet eller som et godt glas efter maden. Bør drikkes ved 14-16 grader. 
 
Se også Ca dei Maghi Blend

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk