udsolgt-label

Domenico Fraccaroli - Amarone delle Valpolicella

299,95 DKK

Domenico Fraccaroli er et nyt vineri, der blev etablerede af Luca Fraccaroli i 2002. Hans passion og viden er kæmpe, og Luca ønsker at producere elegante og delikate vine, uden at det nødvendigvis skal være kraftigt. 

Model/varenr.: 1000-600-60-50-10-14

Domenico Fraccaroli - Amarone delle Valpolicella 2012

Domenico Fraccaroli er beliggende i Lavagno i det østlige Valpolicella. Vingården leder tankerne på et klassisk fransk vinslot. Ejeres Luca Fraccaroli er en ung gut på 32, som ønsker at skabe vine herfra med elegance og struktur, uden vinen skal buldrer frem med sødme og alkohol. Velsmag og ikke mindst balance er nøgleorderne. 

Vinen er lavet på 70% Corvina, 25% Rondinella og 5% Molinara og høstes i hånden. Druerne gennemgår først og fremmest en hård selektering, hvorefter de bliver lagt på tørringsmåtter. Vinen gennemgår gæringen og lagres i 30 måneder på franske barriques og dernæst 18 måneder på flaske før den frigives. 

Vinen har en flot rubinrød farve. Duften er fuld af modne frugter, kirsebær og brombær. Hints af kakao og ristet træ. Smagen er fyldig og meget balanceret. Eftersmagen er blød og afrundet med milde tanniner. 

Prøv denne vin til kalvekæber eller rødt kød. Servere denne vin til 14 grader. 

 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk